Veikkausvihje

Kovaan vireeseen äitynyt Borussia Dortmund tarvitsee välttämättä voiton keskiviikkona pitääkseen mestaruushaaveet elossa. Kehno Mainz tuskin isommin pystyy kampoihin pistämään, varsinkin kun ihmepoika Erling Hålandkin on jälleen pelikunnossa. Otetaan isäntien puolesta kunnolla kantaa ja nostetaan vihjeeksi Dortmund -2.5 maalia 888sportin mahtikertoimella 2.80.

Ei vielä tiliä? 888sport hemmottelee uusia pelaajia 100% / 100€ vedonlyöntibonuksella! Klikkaa etusi talteen alta.

Kloppin exät vastakkain

Pienen nyanssin otteluun tuo myös se, että Jürgen Klopp on manageroinut molempien joukkueiden peräsimessä. Dortmundin kanssa maailmanmaineeseen noussut Kloppo onkin varsin pidetty henkilö molemmissa leireissä. Näitä asioita ei kuitenkaan kummallakaan ole aikaa keskiviikkona miettiä. Dortmund jahtaa epätoivoisesti Bayernia sarjan kärjessä, kun taas Mainz tappelee putoamista vastaan.

Dortmund tarvitsee matsista välttämättä kolme pistettä, vaikka sekään ei välttämättä Bayernin kaulaa kavenna. Pullat ovat kuitenkin isäntien kannalta hyvin uunissa. Ihmepoika Håland palasi viime viikonloppuna ja iski heti loppuhetkien voittomaalin Düsseldorfin vieraana. Voitto oli kolmas perättäinen ja ainoastaan arkkivihollinen Bayern München on tauon jälkeen onnistunut Dortmundia horjuttamaan.

Isänniltä sivussa jatkanee edelleen Marco Reus, jonka paluuta ei haluta suotta kiirehtiä. Avaintoppari Mats Hummels puolestaan on jälleen pelikelpoinen pelikiellon jäljiltä, joten Emre Can päässee palaamaan omalle tontilleen keskikentälle. Tasoero vieraisiin on tässä ottelussa joka tapauksessa murskaava.

https://twitter.com/BVB/status/1272804857573859328

Mainz pulassa

Mainz yllätti hakemalla toissa kierroksella vierasvoiton Eintracht Frankfurtista. Muuten kausi tauon jälkeen on jatkunut mollivoittoisesti ja viikonlopun kotitappio Augsburgille jatkoi tuota teemaa. Achim Beierlorzerin olisi keksittävä pikaisesti jotain lääkkeitä joukkueensa suorittamiseen, tällä menolla sarjapaikka on kaikkea muuta kuin varma.

Vieraiden osalta kokoonpanossa ei pitäisi olla mitään yllättävää. Kierrätystä kaivattaisiin, mutta penkiltäkään ei oikein sateentekijöitä löydy. Aivotärähdyksen saanut Taiwo Awoniyi on joka tapauksessa sivussa, kuten myös pelikieltoinen Edilmilson Fernandes.

Veikkausvihje

Dortmund on valovuoden edellä materiaalinsa puolesta ja tuskinpa tässä tilanteessa motivaatiostakaan on puutetta. Isompikaan repsahtaminen ei yllättäisi lainkaan. Nälkäisten hyökkääjien myötä peleihin nostetaan hieman reilumpi tasoitus eli Dortmund -2.5. 888sport tarjoaa tälle hienoa kerrointa 2.80.

888 banneri talletusbonus 100€


Comments