Veikkausvihje

Valioliigan viikonloppu paketoidaan tyylillä sunnuntai-iltana, kun Everton ja Liverpool kohtaavat Goodison Parkilla. Tuleva mestari Pool on tottakai iso suosikki, mutta ei Toffees ihan kertoimien veroinen altavastaaja Merseysiden derbyssä sentään ole. Pitkä tauko lisää yllätyksen mahdollisuutta entisestään, joten Evertonin mahtikerroin 5.75 otetaan talteen 888sportin valikoimista.

Ei vielä tiliä? 888sport hemmottelee uusia pelaajia 100% / 100€ vedonlyöntibonuksella! Klikkaa etusi talteen alta.

Pool horjutettavissa?

Liverpool marssii vastustamattomasti kohti Valioliigan mestaruutta. Täysin ongelmitta tauko ei kuitenkaan kaupungin punaisen puolen osalta ole sujunut. Tähtihyökkääjä Mo Salah missasi harjoitukset viikolla ja pelikunto on iso kysymysmerkki. Mestaruuden ollessa käytännössä varma, tuskin Jürgen Klopp lähtee miestä vähänkään puolikuntoisena peluuttamaan.

Poolin osalta paluuottelun kysymysmerkkeihin kuuluu myös Andrew Robertson, jolla on ollut pikkuvammoja viime viikkojen aikana. Laitapakki saatetaan kuitenkin tositoimissa nähdä jo sunnuntaina. Niin tai näin, Liverpool on tottakai suuri suosikki Merseysiden Derbyyn.

https://twitter.com/Everton/status/1273564874174533635

Poolin puolesta puhuvat myös tilastot. Everton on edellisen kerran vienyt derbyn lähes kymmenen vuotta sitten. Edelliset matsit ovat kuitenkin olleet varsin tiukkoja koitoksia. Edellisessä kolmessa paikallismatsissa on nähty vain yksi maali. Pitkä tauko peleistä tasaa perinteisesti lähtökohtia entisestään ja nostaa näin myös altavastaajan saumoja.

Evertonille paussi tuli hyvään saumaan. Tuoreen managerin Carlo Ancelottin johdolla otteitaan petrannut Toffees suli rumasti Chelsean vieraana viimeisessä matsissa ennen koronataukoa. Jobinpostia tuli myös tauolla, kun Jean-Philippe Gbamin loukkaantui ja on sivussa. Runkomiehistä ainakin myös toppari Yerry Minan lopullinen pelikunto on arvoitus.

Veikkausvihje

Liverpool on luonnollisesti ottelun suosikki. Kertoimien valossa mielestämme Poolin suosikkiasemaa kuitenkin liioitellaan. Mestaruus on jo käytännössä varma ja motivaatiota pitää hakea nimenomaan ottelun luonteesta. Merseysiden Derby on kuitenkin vielä paljon sytyttävämpi tapaus vaikean kauden rämpineelle Evertonille.

Toffees janoaa varmasti onnistumisia loppurutistuksen aikana ja mikäpä tätä parempi sauma olisikaan. Pitkä tauko lisää yllätysten mahdollisuutta entisestään, joten haetaan rohkeasti kunnon lunastusta Evertonin huimalla kertoimella 5.75 888sportilta.

888 banneri talletusbonus 100€


Comments